Tekniken som hjälper företagare

Det finns personer idag som tvekar inför att starta eget. Mycket av tvivlet och rädslan bygger på de problem som man tänker sig kan dyka upp, och att man befarar att man inte kommer att kunna lösa dem. Grundtanken bör dock alltid vara att våga. Tekniken kan nämligen hjälpa till att lösa de problem som skulle råka dyka upp.

Webbaserade molntjänster underlättar vardagen

Dagens tekniska lösningar har skapat tjänster online som gör det lättare för företag att arbeta i projekt över de gränser som annars finns. Något som underlättar vardagen för dem som väljer att använda sig av dem.  Gränserna inom företaget kan vara kulturella, organisatoriska eller geografiska. Ett av de ledande företagen när det gäller att sammanföra projekten, oavsett organisationens grundläggande struktur, är projectplace.se. Projectplace.se erbjuder just en sådan lösningen som med support och inbygda funktioner kan se till att hela verksamheten flyter på som den bör.

Våga starta eget

De två gymnasieeleverna Emil och Axel startade ett framgångsrikt företag redan innan de slutat skolan, baserat på deras egna intressen kring webben och webblösningar för företag. Ett tag senare fick de tillsammans ett stort uppdrag för en av Sveriges största bokförlag.  Grunden var en vilja till att ha ett eget företag, och vad man ville göra på företaget blev sedan en avvägning mellan det som var deras starkaste sidor. Till alla andra som funderar på att starta igång något eget är tipset att våga ta steget. Läs mer här:

”Våga är ett av nyckelorden när Emil och Axel delar med sig av tips till andra ungdomar som är sugna på att bli sina egna.
– Det finns ingen anledning att gruva sig för allt som kan hända. Med lite kreativitet löser man problemen när de dyker upp.”